Skip to main content
ALI ŽELITE TUDI VI OPRAVLJATI DELO,
KJER JE POMOČ LJUDEM NA PRVEM MESTU?

Zaposlite se kot
socialni oskrbovalec (m/ž)

Nudimo razgibano in terensko delo na območju Mestne občine Ljubljana. Z vami bomo sklenili pogodbo o zaposlitvi za polni delovni čas in za določen čas za nadomeščanje dolgotrajno odsotnih delavcev z enomesečnim poskusnim delom in z možnostjo podaljšanja pogodbe v nedoločen čas.

Delovne naloge

  • Samostojno izvajanje zahtevnejših storitev socialne oskrbe: pomoč pri vzdrževanju osebne higiene; pomoč pri oblačenju in slačenju, pomoč pri umivanju, hranjenju, opravljanju osnovnih življenjskih potreb, vzdrževanje in nega osebnih ortopedskih pripomočkov; pomoč v gospodinjstvu, osnovno čiščenje bivalnega dela prostorov z odnašanjem smeti, postiljanje in osnovno vzdrževanje spalnega prostora, vzdrževanje osebnega in posteljnega perila;
  • Pomoč pri ohranjanju socialnih stikov; vzpostavljanje socialne mreže z okoljem, s prostovoljci in s sorodstvom, spremljanje upravičenca pri opravljanju nujnih obveznosti, informiranje.

Za zasedbo delovnega mesta je zaželjeno:

  • srednja poklicna šola s področja zdravstvene nege in oskrbe ali nacionalna poklicna kvalifikacija (NPK) socialni oskrbovalec na domu,
  • izkušnje niso potrebne,
  • želja do dela s starejšimi, kronično bolnimi, invalidi in osebami s posebnimi potrebami.

Prijava na delovno mesto


Za več informacij o prostem delovnem mestu nas lahko pokličete na telefonsko številko 01 23 96 500 ali pišete na e-naslov info@zod-lj.si. Vaše prijave z življenjepisom lahko pošljete tudi na naslov Zavod za oskrbo na domu Ljubljana. Poljanska cesta 97, 1000 Ljubljana.

Close Menu